No guts, no glory!

Jeg er Sebastian Marcus Carlsen og min store lidenskap er MOTOCROSS. 5 år gammel fikk jeg min første Yamaha pw 50 cc og siden da har cross vært livet mitt. I dag er jeg 13 år gammel og kjører Yamaha 85 cc.

Målet mitt er å bli best i Norge i min klasse samt stille i EM neste år. Som de sier, no guts, no glory! For å hjelpe meg til å stadig utvikle meg, kjører jeg i Kenneth Gundersen MX Team og for MX Jugend. Uten de sykt gode trenerne mine, hadde jeg ikke nådd så langt som jeg har gjort i år. Også pappaen min da, som skrur sykler tidlig og sent og kjører hundrevis av mil i året for at jeg skal få gjøre det jeg elsker ❤

Neste helg står jeg på grinda i Østlandscupen runde nummer 6 og får jeg noen gode plasseringer der, vil jeg forhåpentligvis gå av med sammenlagtseieren i cupen i 85 cc 13-15 års klassen.

Wish me luck!

Følg meg på:

Instagram: sebastian_carlsen226

Snap: Sebastian#226

-Sebastian-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: