Østlandsmester!

For en helg! Ganske nervøs og spent reiste vi opp til Gardemoen for 6. Og siste runde i Østlandscupen. Jeg ledet cupen, men visste jeg måtte kjøre et godt løp for å ta sammenlagtseieren.

Plan A var å sikre seieren med å ta det litt forsiktig, men når jeg satt beste tid i gruppen på en helt perfekt bane valgte jeg plan B. Egentlig var det bare noe jeg fant på i farta, men pappa ga meg tommel opp til å kline til fra start. Fikk en bra start og var først ut så gjorde jeg en liten feil og sykkelen reiste seg. Ble nr to gjennom svingen men hadde bedre feste og krysset inn bak og var da side om side med treningskompisen min og det ble kontakt over hoppet. Han dro litt i fra opp, men jeg ga alt over hoppa frem til neste sving og vi var igjen side om side. Valgte yttern og han hadde nok litt for stor fart for han klarte ikke holde sporet sitt og traff meg i siden og arma. Det var fryktelig vondt og jeg gikk nesten ned. En annen slapp også forbi, men jeg klarte etter flere runder å komme meg opp til andre. Lederen hadde da fått en alt for stor luke. Kom i mål på andre plass og var egentlig godt fornøyd. Ispose på håndleddet og litt trøst fra mamma så var jeg klar igjen til neste.

2 heatet rotet jeg fryktelig i starten, men fant en vei på innsiden av klynga. Klart å kjøre meg opp til andre plass i løpet av noen få svinger. Holdt stram wire og kom nesten opp på siden av lederen før svingen. Klok av skade fra sist valgte jeg denne gangen å krysse bak fra innern. Det var lurt for jeg tok over ledelsen som holdt frem til mål. Vinneren fra forrige heat kjørte seg etterhvert opp til bakhjulet mitt og nærmest jaget meg rundt. Hver liten feil jeg gjorde svarte han på. Forsøkte øke tempoet ytterligere og fikk en luke, men det var ikke så lett når vi tok igjen førere. Ser etterpå at vi kjørte flere runder raskere enn på tidskvalen så det gikk styggfort. Følte likevel jeg hadde god kontroll, men det var nok svært spennende for publikum. En meget god kamp var det i hvertfall. Takker treningskompisn min for at han er tilbake for dette blir moro fremover. Løpet ble stoppet etter 10 runder og da var seieren i boks. Ikke minst sammenlagtseieren for hele runden.

Søndagen svarte treningskompisen min med å ta teten og det ble på ny en skikkelig thriller. Kom meg ikke forbi og endte som nr 2 bare 0,802 sek bak. Andre heatet fikk jeg en kanonstart og kom raskt forbi lederen. Ledet løpet og dro i fra i 5 runder. Satte beste tid i heatet på 1.26. Gjorde en liten feil da jeg presset sykkelen for hardt i sporet og hjulet glapp og jeg fikk smake på sanden. Kom meg raskt opp og lå som nr 4. Presset på steinhardt da jeg ville fort opp i tet. Så gikk jeg skikkelig ned med sykkelen over meg og greier. Slo hånden min på nytt og denne gangen var jeg sikker på at noe var feil med den. Haltet meg til mål som nr 21. Holdt til 11 plass og en tur til Ahus som gratulerte meg med gips på hånda.

Til helgen venter sesongens siste løp, lag NM på Lier. Da skal jeg kjøre sammen med to av mine gode venner; Ferdinand Sikkerbøl og Adrian Bølvik. Det blir gøy! Håper bare hånden er bra nok til da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: